MENY 2012

Forretter:

  • Lakserulade med sjøtunge, og kreps. Serveres med karse- og gressløkdressing.
  • Hummerpaté på salat serveres med grisini og urtedressing.
  • Hovedretter:

  • Kalvefilet serveres med skogsoppsaus, små gulrøtter, sukkererter, vårløk, asparges og roswaldpoteter.
  • Stange kyllingbryst med innkokt morkelsaus. Div. sopp og grønnsaker.
    
 Serveres med potetpose.
  • Hellefisk serveres med safransaus. Nypoteter og sommerens grønnsaker.
  • Desserter:

  • Bær og frukt med en smak av vanilje, stjerneanis, og kardemomme og kanel.
    
 Serveres med kokoskrem.
  • Sjokoladeroulade serveres med bringebærsorbet.
  • Kr 400.- ved henting i butikk, Kr 500.- kokk med hjem.

    4 retter:

  • Blomkålsuppe med olivenolje. Serveres med  kjørvel og grissini.
  • Asparges. Serveres med Seranoskinke, og pinjekjerner.
  • Ishavsrøye. Serveres med pepperrotkrem, agurksalat og nypoteter
  • Jordbær med vaniljekrem tilsmakt lime og krokan.
    
 Serveres med italienske iskjeks.
  • Kr 450.-

    3 retter:

  • Fire salater med parmaskinke og plommetomat og blå kongo, rosa grapefrukt,
 pinjekjerner og mozzarella.
  • Kalvefilet serveres med morkelsaus, diverse grønnsaker og røstipoteter.
  • Alt av frukt og bær serveres med romkrem.
  • Kr 450.-

    To Tapas-menyer

    Meny 1:

  • Kyllingspidd med en smak av spania.
  • Laksespidd med en asiatisk touch.
  • Sjøtunge med grønn pesto.
  • Asparges og grisini med parmaskinke rundt.
  • Dadel eller sviske med bacon rundt.
  • Kr 240.-

    Meny 2:

  • Tortilla med røket laks, reker og rød løk.
  • Bruschette med tomat, mozzerella, rød løk og basilikum.
  • Paprika fylt med grillet sopp og persille.
  • Spanske kjøttboller i tomat saus.
  • Marinert Scampi i en lake med olje ,eddik, finhakket løk, paprika, chili og gressløk.
  • Lam indrefilet på spidd med grønn pesto.
  • Med begge menyer følger salat, brød og potetsalat laget på roswaldpoteter.

    Kr 360.-
    Alle priser avhenger av sesong.

    Meld deg på kurs !

    For nye kursdatoer

    Ta kontakt på 90 72 11 31.

    kurs

    * Avmelding må skje minimum 2 dager før kursstart. Ved uteblivelse blir vedkommende fakturert for kurset.

    Spennende fremtid !

    Vi måtte dessverre stenge butikken i St Olavsgt, men driver fortsatt på for fullt med catering. Følg med på facebook eller ring for å vite mer om hva Morten har å tilby i dag !